Flippaatko asuntoja ja kaipaat kohteisiisi laadukkaat, mutta huippuedulliset materiaalit ja tarvikkeet?

Yksi onnistuneen flippaushankkeen peruselementeistä on menestyksekkäät materiaalihankinnat. Laatu pitää olla kohdallaan, mutta liikkumavara materiaaleissa, esimerkiksi pintamateriaalien värisävyjen suhteen, on kuitenkin hieman suurempi perinteiseen urakointiin verrattuna. 

Alhaisen hintatasomme mahdollistaa liiketoimintamallimme: Huolehdimme suurimpien rakennusliikkeiden kohteisiinsa liikaa tilatut tai suunnitelmien muutosten vuoksi vaihtoon menneet I-laatuiset materiaalierät ja myymme nämä edullisesti ammattilaisille ja yksityisasiakkaille. Toisinaan autamme myös valmistajia sekä maahantuojia hukkaamaan varastoja liikaa täyttävät erät sekä ylituotannon. 

Kyseessä on täysin I-laatuista ja tälläkin hetkellä rautakauppojen hyllyiltä löytyvää tavaraa – hintataso vain on edullisempi!

Tee siis itsellesi palvelus ja laita meille kyselyä alla olevan tarjouspyyntöpainikkeen kautta niin teemme sinulle tiukan pakettitarjouksen!

Flippaajillle

Yritys

Tuotteet

Lisää alla oleville tuoteriveille tarvitsemasi määrät ja lisätiedot tarvittaessa. Voit myös lisätä tarjouspyyntöön tuotteita, joita listauksessa ei ole valmiiksi lueteltu. Tuotteet tarjotaan aina tapauskohtaisesti saatavuustilanteen mukaan ja tästä johtuen ehdottamamme tuotteet voivat poiketa tarjouspyynnössä esitetyistä toiveista (esim. värisävyjen osalta). Tästä johtuen myös yksikköhinnat voivat vaihdella reippaastikin tarjouspyynnön ajankohdan mukaan. Teemme kuitenkin parhaamme, jotta voisimme tarjota sinulle aina kilpailukykyisimmän kokonaispaketin tarpeiisi 🙂

Tuotteet

Hinnat alk. 0,55 €/jm (alv0%)
jm

Hinnat alk. 0,55€/jm (alv0%)
jm

litraa

litraa

Laminaatit alk. 4,00€/m2 * vinyylilankut alk. 8,50€/m2 (alv0%)

Esim. 10x10 laatat alk. 7,90€/m2 (alv0%)

Hinnat alk. 2,00€/m2 (alv0%)

kg

kg

kg

kg

kg

Koko: 3600*600*30mm, etureuna R3 pyöristetty
kpl

kpl

kpl

Ovi + karmit alk. 32,00€/setti (alv0%)
settiä

kpl

kpl

kpl

Lisää muita tuotteita

Repeater

Toimitus

Toimitustapa
Uutiskirje