Kumppanuus RakennusOutletin kanssa

Teemme yhteistyötä niin rakennusliikkeiden, valmistajien, tukkujen kuin jälleenmyyjienkin kanssa. Autamme kumppaneitamme pääsemään eroon sellaisista tuote- ja tavaraeristä, jotka halutaan syystä tai toisesta saattaa eteenpäin omista varastoista. Autamme niin yksittäistapauksissa kuin jatkuvammissakin tarpeissa.

Esimerkkejä:

  • Työmaiden ylijäämämateriaalit
  • Valikoimasta poistuneet ja tai pian poistuvat tuotteet
  • Uudistuneet pakkaukset tai tuotteet
  • Muuttovalmistelut
  • Edellisen tavarantoimittajan tuotteet
  • Päiväyksen ylittäneet tai pian ylittyvät tuote-erät
  • Muutoin kelpaamattomat tuotteet (esim. sävy- tai mittavirheet, pienet kolhut, jne.)
Rakennusoutlet Raksanouto

Miten käytännössä?

Voimme neuvotella suorasta kaupasta, jolloin ostamme erän erikseen sovitulla hinnalla. Tätä teemme kuitenkin rajoitetusti ja paremman hinnan saat luovuttamalla tuotteet meidän vaivaksemme. Me varastoimme ja myymme tuotteet ja saat sovitun suuruisen hyvitteen toteutuneesta myynnistä. Koska tuotteet luovutetaan haltuumme kauppakirjalla, voidaan kyseinen tuote-erä kirjata pois omasta varastojärjestelmästä ja tasetta häiritsemästä.

Raksanouto -portaali

Saat tunnukset Raksanouto-portaaliimme, jossa näet reaaliaikaisesti haltuumme luovutetut tuotteet ja määrät, toteutuneet myynnit sekä hyvitekertymän. Haltuumme luovutetut tuotteet ovat nähtävissä työmaa-, toimipiste- tai varastokohtaisesti eriteltyinä tarkoilla saapumispäivämäärillä.

Tuotteiden myynti

Tuotteiden myynti tapahtuu verkkokauppamme, B2B-tilausjärjestelmämme sekä fyysisten myyntipisteidemme kautta. Loppuasiakkaitamme ovat niin kuluttaja- kuin ammattiasiakkaat ympäri Suomen. Otamme tarvittaessa huomioon myös erityistoiveet esimerkiksi myyntialueiden tai loppuasiakaskohderyhmien osalta.

Haluatko lisätietoja kumppanuudesta RakennusOutletin kanssa? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi alle, niin palaamme sinulle välittömästi.

Tomi
Kumppanuudet

Tomi Lehtinen
Perustaja, tj
+35840 35 101 27
[email protected]

Tero
Myynti

Tero Koivuoja
Myymäläpäällikkö
+35845 26 066 92
[email protected]