Liity ilmoittajaksi

Realisoi kakkoslaadut, ylijäämät ja muut erät Rakennusoutletin kautta

Rakennusoutletin monikauppiasosio on nyt avattu. Tämä mahdollistaa helpon ja yksinkertaisen tavan valmistajille, maahantuojille, tukkureille ja rakennusliikkeille hinnoitella ja myydä omatoimisesti ylijäämänsä Rakennusoutletin kautta.

Helppokäyttöisen hallintapaneelin ansiosta tuotehallinta ja myyntien seuranta onnistuu vaivattomasti, eikä rahaliikenteen järjestämisestä tarvitse huolehtia, sillä kaikki maksuliikenne kulkee alustamme kautta.

Alustamme omatoiminen käyttö on myös erittäin kannattavaa, sillä provisiomme maksetaan vain toteutuneiden myyntituottojen mukaan.

”Monilla rakennusliikkeillä ja valmistajilla on hallussaan isot määrät täysin käyttökelpoista ja arvokastakin tavaraa, jotka haluttaisiin myydä itse ja pitää niistä saatavat tuotot. Netistä ei kuitenkaan löydy kovin hyvin ammattilaisille soveltuvaa ja uskottavaa myyntialustaa, missä on ajateltu nimenomaisesti rakennusalan tarpeita. Me halusimme täyttää tämän tyhjiön ja siitä syystä kehitimme Rakennusoutletiin niin sanotun monikauppiasvalmiuden. Kyseessä on myös loppuasiakkaidemme etu, sillä tämän ansiosta Rakennusoutletin tarjonta kasvaa entisestään ja mahdollistaa vielä laajemmat ja kilpailukykyisemmät ostosmahdollisuudet”, Tomi Lehtinen kertoo.

Ratkaisumme soveltuu erinomaisesti niin kertaluontoiseen kuin systemaattisempaan käyttöön.

0 %
Rakennusoutletin provisio
0
Kiinteät kulut
0 %
Kehitetty toimialan tarpeisiin

Ilmoittajaksi liittyminen

Ota yhteyttä niin kerromme lisää, tai pyydä tunnukset suoraan lomakkeella 🙂

Tomi
Kumppanuudet

Tomi Lehtinen
Perustaja, tj
+35840 35 101 27
tomi.lehtinen@netlet.fi

Ro Fb
Asiakaspalvelu

020 1277 682
info@rakennusoutlet.com

Yhteyshenkilön tiedot

Yrityksen tiedot

Liittyäksesi sinun tulee lukea ja hyväksyä myyjäehtomme
  • Tilin yhteyshenkilö

  • Yrityksen tiedot

  • Liittyäksesi sinun tulee lukea ja hyväksyä myyjäehtomme