RAKSANOUTO -PÄÄLLIKKÖ, HELSINKI

Haemme RAKSANOUTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Haluatko ottaa hoitaaksesi yhden rakennusalan kiinnostavimmista kiertotaloutta edistävistä vastuutehtävistä ja vaikuttaa toimialan työskentelytapoihin työmaiden ylijäämämateriaalien käsittelyssä?

Raksanouto on liiketoimintamme kulmakiviä ja tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan merkittävästi yhtiön kasvuun ja olemaan tärkeä osa kunnianhimoista – mutta rentoa tiimiämme. Tarjoamme haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän rakennustarvikkeiden kiertotalouden parissa.

Tehtävänkuvanasi on vastata Raksanouto -palvelumme kehittämisestä yhdessä muun tiimin ja rakennusliikekumppaneidemme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Malmin toimistollamme, mutta tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta kotimaassa ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös Suomen ulkopuolella.

Täydellisessä maailmassa

  • tunnet rakennusliikkeiden sielunelämää niin työmaajohdon kuin pääkonttoriväen näkökulmasta
  • omaat aidon palon auttaa kumppaneitamme ratkaisemaan työmaiden ylijäämämateriaalien loppusijoitteluun liittyvää problematiikkaa
  • omaat hyvät esiintymis- ja neuvottelutaidot
  • ymmärrät erilaisten tietojärjestelmien tuomat mahdollisuudet palveluiden kehittämisessä
  • työskentelytapasi on itseohjautuva ja uskallat ottaa rohkeasti vastuuta tavoitteiden saavuttamiseksi
  • ymmärrät, että kaltaisessamme kasvuyhtiössä useat prosessit ja yrityskulttuuri on jatkuvassa muutos- ja kehitysvaiheessa, etkä koe ongelmallisena osallistua vastuualueellesi kuuluvien ruohonjuuritason tehtävienkään hoitoon

 

Pääset oman kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään eri työtehtävien moniosaajaksi sekä vaikuttamaan kasvavan yrityksemme käytäntöihin.

Palkka: 3500 – 4500€/kk (+mahdollisuus päästä osaksi yhtiön osakepalkkio-ohjelmaa)

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Lehtinen p. 040 35 101 27 tai [email protected]
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköpostitse Tomille.

 

 

RakennusOutlet tuo järkihintaan kuluttajien ja ammattilaisten ulottuville ammattirakentamisen ensiluokkaiset ylijäämämateriaalit ja tarvikkeet, jotka saisivat muuten jätteen kohtelun.

Pienenämme rakentamisen ympäristörasitusta, ja kaikki voittavat: rakentajat, kuluttajat ja ennen kaikkea luonto.

Raksanouto on rakennusliikkeille kehitetty palvelu, jossa tarjoamme rakennusliikkeelle mahdollisuuden päästä vastuullisesti eroon ylijäämämateriaaleista, joille ei enää ole kohteessa käyttöä. Lisäksi yhteistyökumppaneihimme kuuluvat lukuisat rakennustarvikevalmistajat, joiden toiminnasta syntyy ajoittain erisuuruisia eriä ylijäämää. Teemme yhteistyötä liki kaikkien Suomen johtavien rakennusliikkeiden kanssa Raksanouto -palvelumme tiimoilta.