Ylijäämä

Ardex 9 vedeneriste jauheosa 20kg

25,90 / säkki(ä)

ALV 24%
0 kpl jäljellä

Varasto loppu

Valitettavasti tätä tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa 😕 Allaolevalla lomakkeella voit tiedustella varastolta vastaavia tuotteita, tai saada ilmoituksen kun sitä tulee taas varastoon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kuvaus

Sementtipohjainen vedeneriste parvekkeille sekä huoneistojen ja yleisten tilojen märkätiloihin. Nopeasti laatoitettavissa. Pastamaisena koostumuksena myös kittauksiin. Kutistumaton myös suurissa paksuuksissa.

Ardex 8 + 9 on 2-komponenttinen, sementtipohjainen vedeneristysaine. Sen päälle voidaan laatoittaa 3 tunnin kuluttua. Aine voidaan levittää siveltimellä, telalla tai lastalla. Menekki 2 kertaa telattuna: 0,75 kg nestettä + 0,75 kg jauhetta = 1,5 kg/ m². Valmiin vedeneristeen työaika on noin 45 min. Vaaralausekkeet: H315 Ärsyttää ihoa. H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H318 Orsakar allvarliga ögonskador.

  • Pakkauksen mitat : K10.0*L33.0*S56.0cm
  • Paino : 20.0 kg/säkki

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Rakennusoutlet.com Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta

Kannattaa olla nopein!!

Liittymällä listalle saat tiedon uusista tarjouseristä sähköpostiin samana päivänä – pääset nappaamaan parhaat päältä

Voit perua tilauksen milloin tahansa. Tietosuojaselosteemme löydät täältä

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}