Ylijäämä

Eristeharkko Lakka EKO-380P grafit

6,00 / kpl

ALV 24%
6 kpl jäljellä

6 varastossa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kuvaus

Eristeharkko Lakka EKO-380P grafit

Koko 598 x 195 x 380 mm
Menekki 8,33 kpl/m²

Kivitalosi EKO-380P grafit -harkoista tehdyt seinät toimivat tehokkaina lämmönvaraajina. Rakenteet luovuttavat niihin sitoutuneen lämmön hitaasti. Eristävämpi, U-arvoltaan 0,15 oleva seinä pienentää myös kotisi lämmityskustannuksia ja on ekologinen valinta. Järjestelmään kuuluvat myös kulma- ja palkkiharkot, muuraussiteet sekä aukonylitysjärjestelmä teräsprofiileineen.

Hienosaumamuurattavat pontilliset lämpöharkot muurataan 5 mm laastisaumalla, nokkalaastia ei tarvita. Tämä nopeuttaa muuraustyötä sekä vähentää laastimenekkiä. Laastikelkalla muuraustyö on joutuisaa. Harkoissa olevat raudoitusurat mahdollistavat myös riittävät suojalaastietäisyydet normaaleille harjateräksille.

Harkot muurataan puolen harkon limityksellä. Harkkojen leikkaamisen tarvetta voidaan vähentää suunnittelemalla seinien ulkomitat 3M moduuliin. Kulmaharkkoja on sekä oikea- että vasenkätisenä, joten muuraus lähtee kulmasta aina puolen harkon limityksellä.

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Rakennusoutlet.com Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta

Kannattaa olla nopein!!

Liittymällä listalle saat tiedon uusista tarjouseristä sähköpostiin samana päivänä – pääset nappaamaan parhaat päältä

Voit perua tilauksen milloin tahansa. Tietosuojaselosteemme löydät täältä

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}