Ylijäämä

KUULONSUOJAIN PELTOR OPT2 H520P3E KYPÄRÄKIINNITYS

16,90 / kpl

ALV 24%
0 kpl jäljellä

Varasto loppu

Facebook: 4,6
4.6/5
Google: 4,3
4.3/5
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kuvaus

KUULONSUOJAIN PELTOR OPT2 H520P3E KYPÄRÄKIINNITYS

Vaimentaa melua jopa 30 dB.

Tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella geelin ja vaahdon yhdistelmällä.

Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle.

Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä.

Vaimennustyynyt ja vaahtomuovireunukset saatavana vaihto-osina (hygieniapakkaus).

Kypäräkiinnitteinen malli P3E-kypäräkiinnikkeellä.

3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet ovat innovatiiviset kypäräkiinnityksellä varustetut kuulonsuojaimet, jotka on tarkoitettu käytettäviksi vaativissa ja meluisissa ympäristöissä, kuten lentokentällä tai rakennustyömaalla, sillä ne vähentävät melua jopa 30 dB. Näiden kuulonsuojainten tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä, ja ne ovat mukavat pitää pitkiäkin aikoja käytettynä. Hyvän käyttömukavuuden ansiosta kuulonsuojaimia myös todennäköisemmin käytetään ympäristöissä, joissa ne ovat hyödylliset tai pakolliset.

Kun tarvitset erittäin tehokasta kuulonsuojausta, joka vaimentaa myös erittäin matalat taajuudet, valitse 3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet. Ne ovat ihanteellinen valinta meluisiin ja vaativiin ympäristöihin, joissa on käytettävä myös suojakypärää, esimerkiksi lentokentälle ja rakennustyömaalle. Kypäräkiinnikevalikoima on laaja ja kypäräkiinnityksellä varustetut kuulonsuojaimet sopivat useimpiin suojakypäriin. Kypäräkiinnityksellä varustetut, klassisen vihreät kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 30 dB ja niiden tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä. Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle. Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään korviin kohdistuvaa painetta korvien ympärillä, joten kuulonsuojaimia on mukava käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Vaimennustyynyjä ja vaahtotäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniapakkauksissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa; tämä pidentää tuotteen käyttöikää. 3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet ovat saatavana päälakisangalla tai niskasangalla varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä.

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Rakennusoutlet.com Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta

Kannattaa olla nopein!!

Liittymällä listalle saat tiedon uusista tarjouseristä sähköpostiin samana päivänä – pääset nappaamaan parhaat päältä

Voit perua tilauksen milloin tahansa. Tietosuojaselosteemme löydät täältä

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}