Ylijäämä

Isover OL-TOP -eristelevy 30x1180x1550mm, uritettu

7,00 / levy(ä)

ALV 24%
0 kpl jäljellä

Varasto loppu

Facebook: 4,6
4.6/5
Google: 4,3
4.3/5
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kuvaus

Isover OL-TOP 30x1180x1550mm, uritettu (1,829 m2/levy)

ISOVER OL-TOP on loivien kattojen eristämiseen tarkoitettu kuormitusta kestävä eristyslevy. ISOVER OL-TOP on pitkiltä sivuilta pontattu ja lasikuituhuovalla pinnoitettu. OL-TOP:lla on erinomainen kuormituskesto, 60 kPa. Suuri puristuslujuus takaa jämäkän rakenteen, joka kestää hyvin painumatta katolla vallitsevia rasituksia. OL-TOP levyä saa sekä uritettuna (OL-TOP-U) että urittamattomana (OL-TOP) tuotteena. Uritetun tuotteen uraväli on k150mm ja urakoko 12x25mm. OL-TOP on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. OL-TOP on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa.

KÄYTTÖ:

OL-TOP sopii erityisesti kohteisiin, joissa tarvitaan hyvää lämmöneristystä ja erittäin suurta kuormituskestävyyttä. Työnaikana eristelevyt on suojattava jatkuvilta raskailta kuormituksilta esim. kulkuteiden osalta. Käyttökohteita ovat mm. loivien kattojen kermikatteiden ja vesikattojen vedeneristysten alustat ja niiden peruskorjaukset, kelluvat lattiarakenteet vaimennuskerros, yms. Eriste soveltuu betonilaattojen, kevytbetonilaattojen ja profiilipeltilevyjen kannattamille loiville katoille. Tuotetta on käytettävä kuormituskestävyyden sallimissa rajoissa suunnittelijan ohjeiden mukaan.

 

Lisätietoja, suoritustasoilmoituksen ja käyttöturvatiedotteen löydät osoitteesta:
https://www.isover.fi/tuotteet/isover-ol-top

 

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Rakennusoutlet.com Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta

Kannattaa olla nopein!!

Liittymällä listalle saat tiedon uusista tarjouseristä sähköpostiin samana päivänä – pääset nappaamaan parhaat päältä

Voit perua tilauksen milloin tahansa. Tietosuojaselosteemme löydät täältä

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}