Ylijäämä

SOLUKUMIERISTE ARMAFLEX 19MM / 133MM 2M

15,00 / kpl

ALV 24%
0 kpl jäljellä

Varasto loppu

Valitettavasti tätä tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa 😕 Allaolevalla lomakkeella voit tiedustella varastolta vastaavia tuotteita, tai saada ilmoituksen kun sitä tulee taas varastoon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kuvaus

Solukumieriste Armaflex 19mm / 133mm 2m

Armaflex XG on erittäin joustava ratkaisu kondenssieristyksiin ilmastointi- ja kylmäasennuksissa. Armaflex solukumieristettä käytetään kondenssin eli vesihöyryn tiivistymisen (ns. hikoilun) ehkäisemiseen ilmanvaihto- ja kylmäputkissa. Samalla se toimii lämpöeristeenä ja minimoi tehokkaasti lämpöhäviöt. Armaflex -eristettä käytetään tyypillisesti ilmastointi-/kylmä- ja prosessiteollisuuden laitteiden putkien, ilmanvaihtokanavien, säiliöiden (sis. kulmat. yhteet, laipat jne.) eristykseen/suojaukseen.

Solukumieristeen teknisten ominaisuuksien yhdistelmä – matala lämmönjohtavuus ja korkea vesihöyryndiffuusiovastus – ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä kustannustehokkaan ratkaisun, joka lisäksi säästää energiaa. Armaflex kattaa suurimman osan tämän tyyppisissä asennuksissa käytettävistä putkista, myös termoplastiset putket.

Armaflex -eristeen materiaali on synteettiseen kumiin perustuvaa solukumivaahtoa (elastomeeri).

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Rakennusoutlet.com Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta

Kannattaa olla nopein!!

Liittymällä listalle saat tiedon uusista tarjouseristä sähköpostiin samana päivänä – pääset nappaamaan parhaat päältä

Voit perua tilauksen milloin tahansa. Tietosuojaselosteemme löydät täältä

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}