Ylijäämä

SOLUKUMIERISTE ARMAFLEX 19MM / 133MM 2M

15,00 / kpl

ALV 24%
0 kpl jäljellä

Varasto loppu

Valitettavasti tätä tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa 😕 Allaolevalla lomakkeella voit tiedustella varastolta vastaavia tuotteita, tai saada ilmoituksen kun sitä tulee taas varastoon.
Facebook: 4,6
4.6/5
Google: 4,3
4.3/5
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kuvaus

Solukumieriste Armaflex 19mm / 133mm 2m

Armaflex XG on erittäin joustava ratkaisu kondenssieristyksiin ilmastointi- ja kylmäasennuksissa. Armaflex solukumieristettä käytetään kondenssin eli vesihöyryn tiivistymisen (ns. hikoilun) ehkäisemiseen ilmanvaihto- ja kylmäputkissa. Samalla se toimii lämpöeristeenä ja minimoi tehokkaasti lämpöhäviöt. Armaflex -eristettä käytetään tyypillisesti ilmastointi-/kylmä- ja prosessiteollisuuden laitteiden putkien, ilmanvaihtokanavien, säiliöiden (sis. kulmat. yhteet, laipat jne.) eristykseen/suojaukseen.

Solukumieristeen teknisten ominaisuuksien yhdistelmä – matala lämmönjohtavuus ja korkea vesihöyryndiffuusiovastus – ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä kustannustehokkaan ratkaisun, joka lisäksi säästää energiaa. Armaflex kattaa suurimman osan tämän tyyppisissä asennuksissa käytettävistä putkista, myös termoplastiset putket.

Armaflex -eristeen materiaali on synteettiseen kumiin perustuvaa solukumivaahtoa (elastomeeri).

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Rakennusoutlet.com Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta

Kannattaa olla nopein!!

Liittymällä listalle saat tiedon uusista tarjouseristä sähköpostiin samana päivänä – pääset nappaamaan parhaat päältä

Voit perua tilauksen milloin tahansa. Tietosuojaselosteemme löydät täältä

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}