Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Virkatie 1, 01510 Vantaa
Avoinna arkisin klo 9-14:30

Rakennusoutlet.com varastomyymälä
Tuotteita: 1348 Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa

Herkulit Top 100 Grey kovabetoni 25kg

5,00 / säkki(ä)

18 säkki(ä) jäljellä

91 säkki(ä) myyty

18 varastossa

Toimitus mahdollinen koko Suomeen!
Kysy hintaa 020 1277682 / info@rakennusoutlet.com
Maksa verkkopankissa, kortilla tai laskulla/osamaksulla.
Jousto-maksutavalla ostokset laskulle tai osamaksulle!
Ostamalla ylijäämää säästät luontoa!
Kuvaus

Herkulit tuotesarja koostuu erilaisista kovabetoneista sekä kuivasirotteesta.

Herkulit kovabetonia voidaan käyttää tilanteen ja tarpeen mukaan vanhan betonilattian tai tuoreen betonin päälle. Herkulit tuoteperheestä löytyy käyttövalmiita tuotteita sekä kiviainessäkkejä, joihin lisätään sementti työmaalla. Mahdollisia käyttökohteita ovat mm. teollisuuden tuotantotilat, varastot, kaupat, pysäköintitilat, lentokonehangaarit, bussiterminaalit ja autotallit.

Herkulitin runkoaines on huolellisesti valittua kvartsia ja sementtinä käytetään Portland-pohjaista erikoissementtiä, joka on erityisen kovaa jo pienempinä määrinä käytettäessä. Kaikki käyttövalmiit Herkulit-kovabetonituotteet sisältävät myös polypropyleenikuituja. Värilliset tuotteet Herkulit värikartan mukaan. Huomioithan, että sementtipohjaisten tuotteiden väriä ei voi verrata maalattuihin tuotteisiin.

Herkulit Top on käyttövalmis kuivasirote, joka levitetään tuoreen betonin päälle. Herkulit Top on kvartsipohjainen erikoissementistä valmistettu tuote, joka lisää lattian kulutuskestävyyttä. Värilliset tuotteet Herkulit värikartan mukaan.

Noutotiedot

Myyjä: Rakennusoutlet.com varastomyymälä Puhelinnumero: 020 1277682 Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta Tuotteen liite: Käyttöturvatiedote

Mikä Rakennusoutlet?

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta.

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset.

Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Oman varaston tuotteet

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja