Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Virkatie 1, 01510 Vantaa
Avoinna arkisin klo 9-14:30

Rakennusoutlet.com varastomyymälä
Tuotteita: 1085 Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa

Leca Design LTH-420 eristeharkko / lämpöharkko

5,90 / kpl

16 varastossa

Toimitus mahdollinen koko Suomeen!
Kysy hintaa 020 1277682 / info@rakennusoutlet.com
Maksa verkkopankissa, kortilla tai laskulla/osamaksulla.
Jousto-maksutavalla ostokset laskulle tai osamaksulle!
Ostamalla ylijäämää säästät luontoa!
Noutotiedot

Myyjä: Rakennusoutlet.com varastomyymälä Puhelinnumero: 020 1277682 Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta
Kuvaus

Mitä ovat Leca-harkot?

Leca-kevytsora valmistetaan paisuttamalla savea korkeassa lämpötilassa. Tällä tavoin syntyy rakeita, jotka ovat sisältä huokoisia, mutta pinnalta kovia. Maakosteasta massasta valmistetaan Leca-harkot ja kevytsorarakeiden lisänä käytetään sementtiä ja vettä.

Lisäämällä harkkomassaan hiekkaa säädellään harkkojen tiheyttä, lujuutta yms. ominaisuuksia halutuiksi. Leca-harkkojen päissä olevat urat ja pontit nopeuttavat muuraamista, mikä tekee tuotteesta edistyksellisen.

Leca-eristeharkoissa käytetään eristeenä polyuretaania. Leca-harkkojen pakkasenkestävyys on testattu standardienmukaisella jäähdytyssulatuskokeella. Koska Leca-sorarakeissa on suljettu huokosrakenne, harkot kuivuvat nopeasti ja imevät vähän vettä. Kosteus ei jää harkkoihin, joten ne eivät myöskään homehdu.

Lämmöneristävyys 

Leca Design 420 -harkoista tehty seinä on vaakasaumassa polyuretaania käytettäessä 0,12 W/m²K. Arvo alittaa vaaditun seinän u-arvon (0,17 W/m²K) ja sopii näin ollen mainiosti matalaenergia- ja passiivitaloihin. Leca-eristeharkoista nousee näppärästi pitkäikäinen ja tyylikäs Leca-kivitalo.

Käyttökohteet

Lecan lämpöharkot sopivat kantaviksi seinärakenteiksi mihin tahansa yksi- tai kaksikerroksisiin rakennuksiin. Yksilöllisten ja monimuotoisten seinäratkaisujen teko onnistuu helposti harkkorakenteen ja harkkojen helpon työstettävyyden vuoksi. Muuraukseen käytettävän webervetonit ML Leca® Laastin menekki on n. 2,5 kg/harkko.

Tuotteen edut:

  • Erityisen hyvin lämpöä eristävä seinärakenne matalaenergia- ja passiivitaloissa.
  • Ei arka kosteudelle, pakkasenkestävä.
  • Helppo työstää.

Mikä Rakennusoutlet?

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta.

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset.

Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Oman varaston tuotteet

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja