Rakennustarvikkeet edullisemmin – mutta miten teemme sen?
Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Mikä Rakennusoutlet?

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta.

Myynnissä on toisinaan myös esim. kakkoslaatua sekä hyväkuntoista purettua materiaalia, joka on kuitenkin aina selvästi sellaisiksi merkattu.

Väliseinälaatta Siporex 100x575x575 EI120, H+H

6,50  / kpl

Varasto loppu

Myyty: 104 kpl

Toimitus mahdollinen koko Suomeen!
Kysy hintaa 020 1277682 / info@rakennusoutlet.com
Maksa verkkopankissa, kortilla tai laskulla/osamaksulla.
Mash-laskulla 14pv ilmaista maksuaikaa!
Lisätietoja Mashista
Ostamalla ylijäämää säästät luontoa!
Noutotiedot

Myyjä: Rakennusoutlet.com varastomyymälä Puhelinnumero: 020 1277682 Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta
Kuvaus

Nyt huippuhinnalla Siporex – väliseinälaattaa!

H+H väliseinälaatat ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Mittatarkkuus ja reunapontit varmistavat, että laatat asettuvat vaivattomasti paikalleen. Siporexia on helppo työstää, joten erilaiset läpiviennit, sähkörasioiden kolot ja putkiuritukset syntyvät tarkasti ja nopeasti.

  • Valmistaja: H+H
  • Koko: 100x575x575
  • Paloluokka: EI120
  • Äänieristävyys dB: Rw36
  • Paino /kpl: 22kg
  • Ponttaus: Ympäripontattu
  • Muuraus: Liisterilaastilla
  • Menekki: 3,03 kpl/m2
  • Liisterilaastimenekki: 2,5kg / m2
  • Saumalevymenekki: 3kpl / m2
  • Kpl / pakkaus: 8

Pintakäsittely

Pintakäsittelyssä voidaan käyttää tavallisia kiviainespohjan tasoite- ja päällystysmateriaaleja.
Maalattavissa ja tapetoitavissa väliseinissä käytetään pintavahvistuskangasta ensimmäisen ja toisen tasoitekerroksen välissä. Näin vältetään rakenteiden kuivumisesta aiheutuvia hiushalkeamia. Kangasta ei kuitenkaan tarvita, mikäli maalattavissa pinnoissa käytetään lasikuitukangasta tai -huopaa.

Siporex Väliseinälaatta kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Huom!

Meiltä saatavilla myös saman valmistajan 20kg liisterilaastisäkit erittäin halvalla hintaan 9,00€/säkki. Katso ilmoitus tästä.

Rakennusoutletin omat tuotteet

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset. Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja