Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Virkatie 1, 01510 Vantaa
Avoinna arkisin klo 9-14:30

HB-Mostone mosaiikkibetonilaatta 297x297x25mm

62,00 / m²

50 m² jäljellä

50 varastossa

Toimitus mahdollinen koko Suomeen!
Kysy hintaa 020 1277682 / info@rakennusoutlet.com
Maksa verkkopankissa, kortilla tai laskulla/osamaksulla.
Jousto-maksutavalla ostokset laskulle tai osamaksulle!
Ostamalla ylijäämää säästät luontoa!
Noutotiedot

Puhelinnumero: 020 1277682 Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta Tuotteen liite: Suoritustasoilmoitus
Kuvaus

Nyt saatavilla erä HB -Mostone mosaiikkibetonilaattaa edullisesti!

Kyseessä on avaamattomilla lavoilla olevaa, maaliskuussa 2019 valmistettua virheetöntä laattaa, joka  jäänyt urakoitsijalta yli isommasta kohteesta.
Hinta 62,00€/m2 (sis. alv).  Suoritustasoilmoitus katsottavissa ilmoituksen liitteissä.

  • Koko: 297x297x25mm
  • Paino: 64,00kg / m2
  • Tuote: 3230
  • Valmistuspvm: 6.3.2019

 

HB-Mostone mosaiikkibetonilaatat valmistetaan yksikerrostekniikalla Jyväskylässä. HB-Mostone laatat ovat entistä ohuempia, kulutusta kestävämpiä ja laadukkaampia kuin vanhalla kaksikerros-tekniikalla valmistetut laatat. HB-Mostone mosaiikkibetonilaatoilla teet kulutuskestäviä, pitkäikäisiä ja persoonallisen kauniita lattioita vaativiinkin tiloihin kuten marketteihin, myymälöihin, näyttelytiloihin, käytäviin, auloihin ja porrashuoneisiin.

Lue lisää tuotteesta valmistajan tuotesivulta tästä.

 

 

Laatat myydään asiakkaan lukuun.

Mikä Rakennusoutlet?

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta.

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset.

Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Oman varaston tuotteet

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja