Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Virkatie 1, 01510 Vantaa
Avoinna arkisin klo 9-14:30

Rakennusoutlet.com varastomyymälä
Tuotteita: 1025 Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa

Sisäpaneeli Kaste 15x120x2350mm mänty STS valkoinen, kosteisiin tiloihin – 1,48 m²

27,00 / pkt

Tarkista hintataso muualla klikkaamalla tästä
0 pkt jäljellä

4 pkt myyty

Varasto loppu

Toimitus mahdollinen koko Suomeen!
Kysy hintaa 020 1277682 / info@rakennusoutlet.com
Maksa verkkopankissa, kortilla tai laskulla/osamaksulla.
Jousto-maksutavalla ostokset laskulle tai osamaksulle!
Ostamalla ylijäämää säästät luontoa!
Noutotiedot

Myyjä: Rakennusoutlet.com varastomyymälä Puhelinnumero: 020 1277682 Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta
Kuvaus

Roiskevesisuojattu paneeli

KASTE-sisustuspaneeleiden vedenkestävyyttä on parannettu roiskevesisuojauksella, joka suojaa puuta kosteutta vastaan. Paneeleiden pinta ei kestä kuitenkaan suoraa vesikosketusta eikä sovellu näin ollen käytettäväksi saunassa. KASTE-paneeleiden kestävyyttä on parannettu myös huomioimalla paneelin muotoilussa paneelin kiinnitys. KASTE-paneeleissa naulan kannat jäävät piiloon seuraavan paneelin alle eikä vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnityskohdista.

Tiedot

  • Väri: valkoinen
  • Pituus: 2350mm
  • Avosauma: 6mm
  • Kiinnitys: piilokiinnitys
  • Ponttaus: päätyponttaus
  • Menekki: 9,52 m/m²
  • Roiskevesisuojattu
  • Riittoisuus: 1,48 m²/pkt

Mikä Rakennusoutlet?

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta.

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset.

Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Oman varaston tuotteet

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja