Nopeat toimitukset.
Halvemmat hinnat.
Ympäristö kiittää.

VARASTOMYYMÄLÄ

Bauroc Paikkauslaasti

24,90  / säkki(ä)

KÄYTTÖKOHTEET: Bauroc PAIKKAUSLAASTI on tarkoitettu kevytbetonirekenteissa olevien pienten ja keskisuurten lohkeamien korjaukseen ja täyttämiseen. Laastin pääainesosa on hienoksi jauhettu kevytbetoni. Siten reikien ja läpivientien täyttäminen paikkauslaastilla ei huononna tuotteen lämpöeristysominaisuuksia.

KÄYTTÖOHJE: Säkillinen bauroc paikkauslaastia (20 kg) sekoitetaan noin 7-7,5 litraan puhdasta vettä. Paikkauslaasti sekoitetaan tehokkaalla vispilällä tasaiseksi massaksi. Sekoitusaika on vähintään kaksi minuuttia, jonka jälkeen seoksen annetaan tekeytyä noin 10 minuuttia. Tämän jälkeen laasti sekoitetaan uudelleen ja tarvittaessa lisätään vielä vettä. Myöhemmin laastia ei saa enää ohentaa vedellä, sillä tällöin laasti menettää osan lujuudestaan, eikä enää vastaa alkuperäisiä ominaisuuksiaan. Valmis paikkauslaasti on käytettävä 3 tunnin kuluessa veden lisäyksestä.

LEVITYS:Paikattavat kohdat kastellaan ja lohkeamat täytetään laastilla. Isompiin, yli 100 mm täyttöihin, suositellaan useampaa täyttökertaa. Laasti levitetään lastalla tai muurauskauhalla. Pinta tasoitetaan hiertämällä 0,5 tunnin kuluttua paikkauksesta noin 30c m pitkällä raakalaudalla. Tartuntaa voidaan parantaa esim. alumiini-, muovi, tai galvanoiduilla nauloilla.

Paikkauslaastin lämpötilan on oltava yli +5 °C.

20kg

0 kpl jäljellä
Helsinki: 0 säkki(ä) jäljellä

Varasto loppu

LIITY NYT - saat 10% alekoodin verkkokauppaan!

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuote-eristä ja tarjouksista

VARASTOMYYMÄLÄ

RAKENNUSOUTLET
TUOTTEET