Nopeat toimitukset.
Halvemmat hinnat.
Ympäristö kiittää.

VARASTOMYYMÄLÄ

KUULONSUOJAIN PELTOR OPT2 H520A

14,90  / kpl

KUULONSUOJAIN PELTOR OPT2 H520A

Vaimentaa melua jopa 31 dB.
Tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella geelin ja vaahdon yhdistelmällä.
Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle.
Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä.
Vaimennustyynyt ja vaahtomuovireunukset saatavana vaihto-osina (hygieniapakkaus).
Päälakisanka on pehmustettu, ja se on päällystetty mukavalla helposti puhtaaksi pyyhittävällä materiaalilla.
3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet on tarkoitettu käytettäviksi vaativissa ja meluisissa ympäristöissä, kuten lentokentällä tai rakennustyömaalla, sillä ne vähentävät melua jopa 31 dB. Näiden kuulonsuojainten tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä, ja ne ovat mukavat pitää pitkiäkin aikoja käytettynä. Hyvän käyttömukavuuden ansiosta kuulonsuojaimia myös todennäköisemmin käytetään ympäristöissä, joissa ne ovat hyödylliset tai pakolliset.

Kun tarvitset erittäin tehokasta kuulonsuojausta, joka vaimentaa myös erittäin matalat taajuudet, valitse 3M™ PELTOR™ Optime™ II -kuulonsuojaimet. Ne ovat ihanteellinen valinta meluisiin ja vaativiin ympäristöihin, kuten lentokentällä, rakennustyömaalla ja maataloudessa työskentelyyn. Kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 31 dB ja niiden tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä. Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumissta kuvun sisälle. Pehmeät ja leveät vaimennustyynyt auttavat vähentämään korviin kohdistuvaa painetta korvien ympärillä, joten kuulonsuojaimia on mukava käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Vaimennustyynyjä ja vaahtotäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniapakkauksissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa; tämä pidentää tuotteen käyttöikää. Saatavana klassisessa vihreässä värissä päälakisankamallina sekä niskasangalla varustettuna, kypäräkiinnityksellä ja vihreässä huomiovärissä.

Käyttökohteet
Käytettäväksi meluisissa ja vaativissa ympäristöissä, kuten lentokentällä, rakennustyömaalla ja maataloudessa työskenneltäessä

0 kpl jäljellä
Helsinki: 0 kpl jäljellä

Varasto loppu

LIITY NYT - saat 10% alekoodin verkkokauppaan!

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuote-eristä ja tarjouksista

VARASTOMYYMÄLÄ

RAKENNUSOUTLET
TUOTTEET