Rakennustarvikkeet edullisemmin – mutta miten teemme sen?
Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Mikä Rakennusoutlet?

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta.

Myynnissä on toisinaan myös esim. kakkoslaatua sekä hyväkuntoista purettua materiaalia, joka on kuitenkin aina selvästi sellaisiksi merkattu.

i-Valo Vega S 250W Syväsäteilijä hallivalaisimia, ERITTÄIN EDULLISESTI (norm. 854,00€)

229  19,90  / kpl

Varasto loppu

Myyty: 10 kpl

Toimitus mahdollinen koko Suomeen!
Kysy hintaa 020 1277682 / info@rakennusoutlet.com
Maksa verkkopankissa, kortilla tai laskulla/osamaksulla.
Mash-laskulla 14pv ilmaista maksuaikaa!
Lisätietoja Mashista
Ostamalla ylijäämää säästät luontoa!
Noutotiedot

Myyjä: Rakennusoutlet.com varastomyymälä Puhelinnumero: 020 1277682 Sähköposti: info@rakennusoutlet.com Sijainti: Virkatie 1, 01510 Vantaa Noutopaikka: Varasto Kunto: Uusi / avaamaton Toimitus: Koko Suomi, kysy hinta Tuotteen liite: Asennusohje
Kuvaus

Vaativiin kohteisiin suunniteltu teollisuusvalaisin, jota voidaan hyödyntää myös työmaaolosuhteissa, joissa pöly, lika ja kosteus aiheuttavat päänvaivaa. Kyseessä on halogeenivalaisin, joten valotehoa riittää. Myös ulkokäyttöön. Tähän hintaan et takuulla saa samaa tuotetta muualta!

i-Valon tuotenumero: VS25-X00-M0000B-S1B

VEGA-syväsäteilijät on varustettu pölykehällä, joka ehkäisee sulkulasin likaantumista. Ohjausmoduuli varustetaan tilaan sopivalla riittävän suodatuspinta-alan omaavalla suodattimella, jolla hallitaan valaisimen sisäiset lämpötilan ja paineen vaihtelut myös kaikista likaisimmissa olosuhteissa. Ilmanpaineen hallinta pitää sähköiset komponentit sekä heijastimen lialta ja kosteudelta suojassa, pidentäen näin valaisimen käyttöikää huomattavasti. Suodattimen, erinomaisen lämpötilan hallinnan sekä laadukkaiden valaisinkomponenttien ansiosta valaisimen huoltoväli on pitkä.

VEGA S -syväsäteilijä soveltuu korkeisiin teollisuuden kohteisiin, jotka vaativat valaisimelta erityistä kestävyyttä. Valaisin on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, kosteutta sekä ilman epäpuhtauksia. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. terästehtaat, valimot, voimalaitosten turbiinisalit, paperi- ja sellutehtaat, sahat ja puunjalostusteollisuus, jne. Valaisimen kaikki moduulit on polyesteripinnoitettu ja näin ollen korroosiolta suojassa rankimmissakin olosuhteissa.

Polyesteripinnoitettua alumiinia, sulkusalvat anodisoitua alumiinia.

Sähkönumero: 4300281

Sisältää valonlähteen. Tehokas hallivalaisin joka soveltuu myös teollisuuden vaativiin kohteisiin. Suodattimella varustettu ohjausyksikkö. Lisätietoja tuotteesta i-Valon sivuilta.

Meiltä nyt saatavilla myös LED -moduulilla varustettuja versioita muutoin samasta tuotteesta (esim. turvavalaistukseen). Katso ilmoitus tästä.

 

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on  käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset. Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote.

Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Rakennusoutletin omat tuotteet

Kaikki noutovarastomme tuotteet ovat rakennusliikkeiden ylijäämiä ja tästä johtuen tuotevalikoima ja saatavilla olevat määrät vaihtelevat jatkuvasti. Myynnissä olevia tuotteita on käytetty ammattirakentamisessa eri puolilla Suomea ja ne täyttävät kotimaiset laatuvaatimukset. Suurin osa myytävistä tuotteistamme ovat uusia ja käyttämättömiä ja kaikissa myynti-ilmoituksissa löytyy maininta, onko kyseessä uusi / käytetty tuote. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille ovat tulleet, emmekä voi antaa tuotteille takuita. Ostajan tulee selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseensa ennen tuotteen ostamista.

Tuotteemme on noudettu Raksanouto -palvelukonseptin avulla. Raksanouto on yhtiömme ammattilaisille tuottama palvelu rakentamisesta syntyvien ylijäämien noutoon. Lisätietoja noutopalvelustamme voit käydä katsomassa täältä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään rakentamisesta syntyviä jätemääriä kohdistamalla kurantit ylijäämät tarvitsijalle todelliseen outlet-hintaan.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja