Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Virkatie 1, 01510 Vantaa
Avoinna arkisin klo 9-14:30

Usein kysytyt kysymykset

tai "näin Rakennusoutlet toimii"

Mistä materiaalit tulevat?

Materiaalit ovat peräisin suomalaisten rakennusliikkeiden ylijäämästä. Noudamme rakennusliikkeiden työmailta käyttökelpoista, yleensä täysin iskemätöntä, materiaalia ja tarviketta jotka jäävät projekteista yli. Tämä materiaali on käyttökelpoisuudestaan huolimatta päätynyt suoraan jätelavalle, ja sitä kautta kuormittanut täysin turhaan ympäristömme.

Onko ostaminen turvallista?

Ostaminen on varsin turvallista. Myynnissä on vain sellaisia eriä, jotka olemme jo noutaneet ja tarkistaneet. Kaikki myyntierät sijaitsevat varastossamme Vantaalla, josta ostoksensa voi noutaa suoraan (sovi miel. noutoaika ennen tuloasi). Itse ostos verkkokaupassa on turvattu SSL-yhteydellä.

Täyttävätkö tuotteet kotimaiset laatuvaatimukset?

Tuotteet ovat täysin laatuvaatimukset täyttävät, monesti jopa normaalisti kuluttajamyynnissä olevaa materiaalia laadukkaampia. Tämä johtuu siitä että tuotteet tulevat meille myyntiin suomalaisten ammattirakentajien käyttämistä eristä.

Voiko tuotteet saada laskulla/osamaksulla?

Kyllä voi. Sekä verkkokaupassa että paikan päällä on tarjolla Mash 14pv lasku, joka tarjoaa asiakkaille ilmaista maksuaikaa. Halutessaan tämän voi muuntaa myös osamaksuksi vaivattomasti. Lisätietoja Mash-maksutavasta

Milloin voin noutaa ostamani tuotteen?

Olemme paikalla varastolla pääsääntöisesti arkisin klo 9-15, mutta kannattaa soittaa tai sopia sähköpostitse ennen tuloa, niin varmistat ettemme ole juuri silloin esim. käymässä työmaalla. Myös muut ajat onnistuu sopimuksen mukaan, jos vaikka tulisit mieluummin vähän myöhempään noutamaan ostoksesi.

Mistä voin noutaa ostamani tuotteen?

Varastomme sijaitsee osoitteessa Virkatie 1, 01510 Vantaa (vihreä/harmaa kiinteistö Hiltin myymälän vieressä). Kyseiseen osoitteeseen saapuessasi, aja sisään lastausalueelle rakennuksen vasemmalta puolelta (ja aja sitten rakennuksen ympäri) ja soita meille (020 1277682) niin tulemme auttamaan lastauksessa.

Kuinka paljon edullisempia ne ovat?

Rakennusoutletissa myynnissä olevat tavaraerät ovat 50-80% edullisempia kuin vastaavat materiaalit rautakaupasta ostettuna.

Miksi ostaminen Rakennusoutletin kautta on ekologista?

Rakennusoutletin materiaalit ovat peräisin rakennusliikkeiden muuten jätteisiin päätyvistä eristä. Tällaisen materiaalin ostaminen omaan hyötykäyttöönsä vähentää siis suoraan jätteeksi ympäristöä kuormittamaan päätyvää tavaraa.

Mikä on CE-merkintä?

CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että rakennustuotteen ominaisuudet ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin tai eurooppalaisen teknisen hyväksynnän mukaiset.

Lisätietoja rakennustuotteiden CE-merkinnästä Ympäristöministeriön sivuilta

Voinko saada lastausapua?

Varastollamme on käytössä tarvittavat välineet ja koneet tavaroiden lastaamiseen turvallisesti. Autamme sinua lastauksessa, jotta saat tuotteet turvallisesti kyytiin.

Voinko saada tuotteet toimitettuina?

Kaikki tuotteet voidaan toimittaa kotiisi kohtuulliseen hintaan. Tällä hetkellä toimituksen hinnan laskeminen automaattisesti verkkokaupassa ei ole vielä mahdollista, joten otathan yhteyttä joko puhelimitse (0201277682) tai sähköpostitse (info@rakennusoutlet.com) niin lasketaan rahtihinta haluamallesi tuotteelle. Rahdin voi tottakai tilata myös ostoksen jälkeen tarvittaessa.

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja