Yllättävän edullista Ympäristöystävällistä Ammattilaistason materiaalit

Virkatie 1, 01510 Vantaa
Avoinna arkisin klo 9-14:30

Yhteystiedot

Netlet Oy Ab
2781076-7

Virkatie 1
01510 Vantaa

}

Avoinna
ma-pe klo 9-16:30

020 1277682
info@rakennusoutlet.com

Rakennusoutletin tiimi

Tomi Lehtinen

Tomi Lehtinen

Perustaja, osakas

040 351 0127
tomi.lehtinen@netlet.fi

Rakennusoutlet varasto

Rakennusoutlet varasto

Varastomyymälä

040 636 2001
varasto@rakennusoutlet.com

Rakennusoutlet – annetaan hyvän (materiaalin) kiertää

Verkkokaupastamme voit ostaa rakennusliikkeiden ja materiaalivalmistajien ylijäämäeriä täysin käyttökelpoista rakennusmateriaalia sekä siihen liittyvää muuta tarviketta. Myynnissä on toisinaan myös esim. kakkoslaatua sekä hyväkuntoista purettua materiaalia, joka on kuitenkin aina selvästi sellaisiksi merkattu.

Ylijäämän ostaminen on ekoteko

Toimintamme perustuu rakennusjätteen vähentämiseen, joka toteutuu noutamalla rakennustyömailta käyttämättä jääneitä materiaaleja, jotka normaalisti päätyisivät kunnostaan huolimatta roskiin. Rakentamisen luonteesta johtuen kyseisentyyppistä ylijäämää syntyy lähes aina, mutta historiallisesti varsinaiseen hyötykäyttöön on päätynyt hyvin marginaalinen osa. Päätimme muuttaa tätä kertarykäisyllä saattamalla nämä materiaalit ostajien ulottuviin.

Varastomyymälä Vantaalla

Varastomyymäläämme Vantaalle kerätään rakennustyömaiden ylijäämää sekä rakennustarvikevalmistajien poistoeriä. Tuotteitamme voi tulla paikan päälle katsomaan ja ostamaan (kortilla). Paikan päältä löydät enemmän tuotteita kuin verkkokaupasta, varsinkin pienrautaa, erinäisiä putkia, rankoja, sekä hukkapaloja, käytettyjä materiaaleja yms. joita emme ole verkkokauppaan listanneet. Kannattaa siis varustautua isolla autolla tai peräkärryllä, ja tulla moikkaamaan!

Rakennusoutlet.com varastomyymälä
Virkatie 1
01510 Vantaa

Auki
arkisin klo 9 – 16:30

Maksutavat
Pankkikortit, luottokortit

Ota yhteyttä

Älä anna seuraavan huipputarjouksen mennä sivu suun!

Liittymällä sisäpiiriin saat tiedon uudesta tavaraerästä heti, ja pääset nappaamaan parhaat päältä!

Käytämme evästeitä parantaaksemme Rakennusoutletin käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja